Stratech Portal

Op deze pagina vindt u een uitleg over de portal, die u inzicht verschaft in uw financiële situatie, en antwoorden op vaak gestelde vragen.

Hoe kan ik inloggen op de portal?
Kan ik wijzigingen doorgeven?
Kan ik mijn banktransacties inzien?
Waarom zie ik bepaalde inkomsten nog niet op mijn banktransacties?
Hoe kan ik bankafschriften afdrukken?
Hoe ziet mijn begroting eruit?
Kan ik extra leefgeld aanvragen?
Is mijn aanvraag voor extra leefgeld goedgekeurd?
Kan ik een overzicht krijgen van mijn schulden?
U kunt inloggen op de portal door naar het volgende adres te navigeren: https://mannasupport.stratechlive.nl

Vervolgens vult u bij gebruikersnaam uw persoonlijke gebruikersnaam in. Bij wachtwoord vult u uw wachtwoord in (u dient rekening te houden met hoofdletters en/of kleine letters in zowel uw gebruikersnaam als wachtwoord).

Zodra u beide velden heeft ingevuld kunt u inloggen door op de knop 'Login' te klikken.

Als u uw gegevens vergeten bent óf u heeft nog géén gegevens van ons gekregen dan kunt u contact met ons opnemen om uw gegevens op te vragen.

Klik op de afbeelding om te vergroten.

In het hoofdscherm kunt u uw gegevens inzien, waaronder uw NAW-gegevens en de status van uw aanvragen (leefgeld of wijzigingen in uw gegevens).

Om wijziging aan ons door te geven kunt u op de blauw knop 'wijzigen' klikken.

Om de status van uw aanvraag te raadplegen, kunt u op 'details' klikken.

Om uit te loggen kunt u rechtsboven in het scherm op de knop 'Uitloggen' klikken.

(Klik op de afbeelding om te vergroten.)

Via de portal kunt u wijzigingen in uw gegevens aan ons doorgeven. U kunt de volgende wijzigingen doorgeven: telefoonnummer, mobiel telefoonnummer en e-mailadres. Vul in het scherm de nieuwe gegevens in die u gewijzigd wilt hebben en klik op 'Verzenden' zodra u klaar bent.

Klik op de afbeelding om te vergroten.

Op dit scherm ziet u de banktransacties van uw rekening. U dient hierbij rekening te houden dat er géén directe koppeling is met de betalingsomgeving en niet vergelijkbaar is met internetbankieren zoals u wellicht gewend bent. Er is minimaal een vertraging van 24 uur.

Om een rekeningafschrift af te drukken, kunt op de blauw knop 'rekeningoverzicht afdrukken' klikken.

Klik op de afbeelding om te vergroten.

Om een rekeningafschrift af te drukken dient u in dit scherm de periode aan te geven waarvan u de afschriften wilt afdrukken. Klik op 'afdrukken' zodra u beide velden heeft ingevuld. Uw gewenste rekeningafschrift verschijnt vervolgens in een nieuwe scherm.

Klik op de afbeelding om te vergroten.

Om inzicht te krijgen in uw financiële situatie kunt u navigeren naar 'financieel overzicht'. Op dit scherm ziet u uw beheer- en leefgeldrekening met daarbij het beschikbare saldo. Naast het saldo ziet u de datum waarop de banktransacties voor het laatst zijn bijgewerkt. U dient hierbij rekening te houden dat er géén directe koppeling is met de betalingsomgeving en niet vergelijkbaar is met internetbankieren zoals u wellicht gewend bent. Er is minimaal een vertraging van 24 uur.

Op dit scherm kunt u op 'transacties' klikken om uw banktransacties in te zien óf 'aanvraag geld' om een aanvraag in te dienen voor extra leefgeld.

Verder ziet u op dit scherm nog een overzicht van uw inkomsten en uitgaven.

Klik op de afbeelding om te vergroten.

In dit scherm kunt een aanvraag indienen voor extra leefgeld. Allereerst ziet u de beschikbare saldo op uw rekening. Daaronder kunt u het gewenste bedrag opgegeven dat u wilt ontvangen. Geef in het veld daaronder de gewenste uitbetaaldatum op. U dient hierbij rekening te houden met een minimale verwerkingstijd van 48 uur.

Wilt u bijvoorbeeld vrijdag extra geld ontvangen, dan dient u uiterlijk op woensdag uw aanvraag in te dienen.

Geef vervolgens een reden op voor uw aanvraag. Zonder opgaaf van reden, zal uw aanvraag niet worden behandeld. Om uw aanvraag te verzenden, klikt u op 'Aanvraag indienen'.

Klik op de afbeelding om te vergroten.

In dit scherm worden de details van uw aanvraag weergegeven. U ziet bijvoorbeeld om wat voor aanvraag het gaat en wat de status is van uw aanvraag.

Klik op de afbeelding om te vergroten.

Om inzicht te krijgen in uw schulden kunt u navigeren naar 'mijn dossier'. In dit scherm wordt er een overzicht weergegeven van uw schulden. Er worden maximaal 10 schulden op 1 pagina weergegeven.

Klik op de afbeelding om te vergroten.

Manna Support
  • 085-4855600
  • info@mannasupport.nl
  • Postbus 59003
  • 3008 PA Rotterdam
Cliënten
  • Maandag t/m donderdag
  • 09:00 tot 17:00 uur
Zakelijk
  • Maandag t/m donderdag
  • 09:00 tot 17:00 uur